ПЛАТФОРМАТА Е ВО РАЗВОЈ. ПОСЕТЕТЕ НЕ НАСКОРО...
Вие го имате талентот. Ние ќе ви ја олесниме заработката.

Работете на начин на кој вам ви одговара

Вие го имате талентот. Ние ќе ви ја олесниме заработката.

Секој 30 минути Се нарачува по една услуга

25.000.000,00+ Трансакции

60,000 ден. Просечна месечна заработка

1 Милион Активни месечни посети

Креирајте ја вашата прва услуга уште денес!

и почнете да остварувате профит преку интернет

Наташа С. Ивкова

Наташа С. Ивкова

Јас сум дизајнер

Ѓоре Димов </stambol>

Ѓоре Димов </stambol>

Јас сум програмер

Елена Петковска

Елена Петковска

Јас сум креатор на содржини

Димитар Ристов

Димитар Ристов

Јас сум инфлуенсер

Ангелина Николоска

Ангелина Николоска

Јас сум музичар

Како функционира платформата

платформа која нуди простор за среќавање помеѓу фриленсери и клиенти, креирајќи едноставен и ефикасен начин за соработка

Креирај услуга

Регистрирајте се бесплатно, поставете ја вашата услуга и понудете ја вашата вештина на нашата глобална публика

Испорачај услуга

Добивајте известувања кога ќе добиете нарачки и користете го нашиот систем за да разговарате околу деталите со побарувачите

Бидете платени

Бидете исплатени на време, секој пат. Плаќањето е достапно за исплата веднаш по извршена испорака на услуга

Секој има приказна која вреди да се сподели

Се збогував со сите други хонорарни платформи откако почнав да работам на Workplace. Заработката и исплатите се одлични :)

Никола Анастасов
Никола Анастасов

Бизнис интелигенција

На Workplace, клиентите самите ме наоѓаат, што ми заштедува време и ми дозволува да се фокусирам на мојата работа.

Лидија Маркоска
Лидија Маркоска

Уметност и илустрација

Workplace е совршена платформа за таленти кои работат во повеќе индустрии, а клиентите да ве пронајдат директно!

Кире Тодоровски
Кире Тодоровски

WordPress & CMS сервиси

Често поставувани прашања

Што можам да понудам на платформата?

Бидете креативни! Можете да ја понудите било која услуга што ја сакате се додека таа е легална и е во согласност со нашите услови. Постојат над 200 категории што можете да ги прелистувате за да добиете идеи.

Колку пари можам да заработам на WORKplace?

Тоа е целосно до вас. Можеш да работиш колку сакаш. Многу таленти работат на WORKplace со полно работно време, а некои ја задржуваат својата работа од 09:00-17:00 додека го користат WORKplace за да заработат дополнителни пари.

Дали се плаќа и колку изнесува користењето на платформата?

Бесплатно е да се регистрирате и да започнете да ги креирате и нудите вашите услуги на WORKplace. Не е потребна никаква претплата или такса за да започнете. Вие задржувате 80% од секоја трансакција.

Колку време ќе ми треба да инвестирам во платформава?

Тоа е многу флексибилно. Треба да вложите малку време и напор на почетокот за да го научите пазарот, а потоа можете сами да одлучите колкав обем на работа сакате да работите.

Колку да ја наплатам мојата услуга?

Нашата платформа WORKplace ви дозволува да понудите три различни пакети по услуга. Тоа е одличен начин да им понудите и обезбедите на вашите побарувачи поголем избор и да ја зголемите вредноста на вашата нарачка!

Како ќе бидам платен за мојата испорачана услуга

Откако ќе ја завршите нарачката на побарувачот, парите се префрлаат на вашата корисничка сметка на WORKplace. Нема потреба да бркате клиенти за плаќања.

Креирајте ја вашата прва услуга уште денес!

и почнете да остварувате профит преку интернет