ПЛАТФОРМАТА Е ВО РАЗВОЈ. ПОСЕТЕТЕ НЕ НАСКОРО...

Рекламирање и маркетинг Последно ажурирање пред 2 недели

Дали сакате да го промовирате вашиот бизнис, продукт или услуга и да достигнете вистинска публика?


Дозволете ни да ви помогнеме!


Нашата платформа е дизајнирана да ги поврзе фриленсерите и клиентите во Македонија, нудејќи широк спектар на услуги од различни категории. Со оглед на нашата фокусирана публика, вашата реклама ќе биде видена од вистинска публика.


Зошто да не изберете нас?


Workplace ви нуди уникатна можност за рекламирање преку премиум огласни позиции кои носат резултати. Рекламната позиција за банер со димензии 300x250 пиксели, е поставена на стратегиски локации на платформата и тоа:


  • на преглед на услуга
  • на преглед на профил
  • на преглед на проект
  • на каталог на портфолио
  • на преглед на портфолио


позиции, кои се со една цел, а тоа е да ја максимизираат видливоста на вашата реклама.


Што вклучува понудата:


  • Рекламен банер со димензии 300x250 пиксели
  • Видливост на стратешки ротирачки позиции
  • Месечна анализа на перформансите на рекламата


Цена: 3,000 денари месечно


Веруваме дека ова е одлична можност за вашата реклама да го зголеми своето присуство на пазарот и да привлече нови клиенти.


Доколку сте заинтересирани за нашата понуда или имате дополнителни прашања, ве молиме да не контактирате преку


  • Е-пошта: contact@workplace.mk
  • Телефон: 071 244 660


Промовирајте ги Вашите реклами со нас и постигнете ги вашите цели!