ПЛАТФОРМАТА Е ВО РАЗВОЈ. ПОСЕТЕТЕ НЕ НАСКОРО...

Доверба, безбедност и заштита Последно ажурирање пред 3 недели

Довербата и безбедноста, како и заштитата на вашите податоци е наш главен приоритет


Workplace ги следи врвните најдобри практики за безбедност и приватност дизајнирани да обезбедат безбеден, сигурен и усогласен пазар за таленти за бизниси од сите големини. Погледнете како Workplace може да му помогне на вашиот бизнис да ги постигне вашите цели, без грижи.


  • Заштита на податоци
  • Индустриски сертификати и усогласеност со правна регулатива
  • Безбедност на информации


Заштитата на вашите податоци ја сфаќаме сериозно. Нашата цврста инфраструктура обезбедува рационализирана автентикација и заштита на платформата на кои можете да им верувате.


Пристап и автентикација

Го намалуваме ризикот од неовластен пристап со повеќефакторска верификација.


Единечно најавување

Управување со корисничките акредитиви од едно место со едно најавување за клиентите.


Приспособени сесии

Обезбедување на сесиите со приспособено времетраење.


Шифрирање на податоци

За да помогнеме во заштитата од напади, прислушување и хакирање на сесии, ги шифрираме сите податоци користејќи безбеден протокол за пренос на хипертекст (HTTPS) и ја наметнуваме строгата безбедност на транспортот HTTP (HSTS).


Заштита од малициозен софтвер и спам

Ние користиме машинско учење за да ги заштитиме корисниците од злонамерно однесување. Пораките и прилозите се скенираат за вируси и друг малициозен софтвер пред да ги преземете.


Можете да нарачате услуги со доверба

Ако нешто тргне наопаку, вие сте заштитени со нашата 100% гаранција за враќање на парите, единствена програма за заштита на купувачите и неверојатен тим за поддршка.