ПЛАТФОРМАТА Е ВО РАЗВОЈ. ПОСЕТЕТЕ НЕ НАСКОРО...

Каталог на проекти.
Авансно плаќање.
Без изненадувања.

Според интересите и вештините кои ги имате, прелистајте и поднесете го вашиот предлог до однапред дефинирани активни проекти со само неколку кликања. Подигнете ја заработката на следно ниво.

НОВООБЈАВЕНИ ПРОЕКТИ ЗА СИТЕ ВЕШТИНИ

Програмирање и развој Потребна ми е SaaS веб апликација за сообраќај
1 Понуди
Фиксен износ
пред 5 дена

Сакам да развијам SaaS (Software as a Service) веб апликација која ќе служи за управување и мониторинг на сообраќајот. Оваа апликација треба да им помог...

Laravel
60,000 ден. / 120,000 ден.